„Миле инжинеринг“ ЕООД" на бизнесмена Георги Фарфаров ще ремонтира улици и тротоари в Разлог

08 Февруари 2019 | 15:47
4 коментара
Бизнес

Разложкият бизнесмен Георги Фарфаров спечели обществена поръчка за ремонт на улици и тротоари в Разлог

Поръчката е на стойност 1 681 115.99 лв. Предметът й на дейност е „Рехабилитация на съществуващи улици и тротоари, и съоръженията и принадлежностите към тях в град Разлог“.

Обществената поръчка включва изграждане на съществуващите участъци, подобряване на транспортно-експлоатационните качества и носимоспособността на настилката, с оглед осигуряване безопасност на движението и добро отводняване на улиците и кръстовищата.

Проектът разглежда и осигурява необходимия обем информация за рехабилитация на уличните участъци.

Георги Фарфаров е собственик на МВЕЦ „Баба Цвета“ на Градевска река, негов е също така хотел „Пирин“ на гърба на община Разлог.

Добавени коментари

Мама ви деееба публикува:
10 Февруари 2019 | 20:07
Ле не е верно бе, ле нее е само дуди, ле вънджовия не игра, ето ве ЛАСНАХТЕ. СВЕТИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙ БЛЕСТИТЕ. Дека е супер боко да ве вкара там от дека ве изкара. Немате срама немате морал. Сека поръчка в тааа кална локва декато му викате град, се печели от тоо отрепаник декато не може да се подпишовеа..... НЕЕЕЕ ле така бееееее?????? Излезете па ненга с позияци таа насрана общин, с право декато хората наричаа КОФТОР. Даже и толкова не сте. БОКЛУЦИ!
Грберски наглеци! публикува:
10 Февруари 2019 | 20:02
Да ми ядете куро вие гроберски наглеци боклуци, немам думи виче за вас. Не теее ле срам бе медузоооооо. И па чи ми се кандидатираш, фащай си го дуди рачев и господаря ти и се вращайте в същата дупка от декато изпълзехт мамама ви алчна нагла безподонда дееееееебжааяаа
джината публикува:
08 Февруари 2019 | 19:25
да му ядете куро на миле инженеринг
ХАХАХАХАХАХА публикува:
08 Февруари 2019 | 17:19
не заБЛУЖДАВайте хорАТа..Той е САМО Едно подсТавЕно лице..ВСЕКИ ЗНАЕ кой Е СОБСТВЕНИКА НА ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ФИРМА....КОЯТО ПЕРЕ И И ЗАГРАБВА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ...САМО ВИЖТЕ УЛИЦА ИЗВОРИТЕ ОТ ТРАКТОРНОТО ДО ШАДУРСКИЯ МОСТ И ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО КАКВИ,,МАЙСТОРИ,, РАБОТЯТ В ТАЯ ФИРМА...

Добавете Вашия коментар

TOP