7 г. затвор за криминално проявения банскалия Л. Загорчин

30 Октомври 2017 | 11:49
2 коментара
Криминално

Ефективна присъда от 7 години лишаване от свобода наложи районен съд- Разлог на криминално проявения банскалия Лъчезар Загорчин. Срещу него бяха повдигнати седем обвинения- нанасяна на лека телесна повреда на няколко лица, сред които непълнолетно момче  и възрастен човек, закана за убийство и противозаконно лишаване от свобода.

Той бе признат за виновен и получи ефективни присъди по всичките обвинения, като съдът му наложи най- тежката измежду тях, а именно 7 години затвор  по обвинението за противозаконно лишаване от свобода на приятелката си- непълнолетна  към момента на извършване на престъплението.

Лъчезар Загорчин бе задържан в края на миналата година след като нанесе жесток побой над свой съгражданин. Прокуратурата му поиска постоянна мярка „Задържане под стража“, но на първа инстанция искането не бе уважено и той беше пуснат под домашен арест. Държавният обвинител протестира определението на съда пред окръжните магистрати и Загорчин бе върнат в ареста, където остана до края на делото.Струма

Добавени коментари

Nqkoi публикува:
31 Октомври 2017 | 01:51
Narkoticite go napraviha takav sprete da prodavate pederasi
banskalia публикува:
30 Октомври 2017 | 23:49
za to ubiec 7 godini sa malko trqbva dojivot

Добавете Вашия коментар

TOP