Ст. комисар Николай Хаджиев, ОДМВР-Благоевград: Разпоредена е вътрешна проверка по случая с инцидента с непълнолетния 17-годишен младеж в Сандански

27 Ноември 2018 | 16:34
0 коментара
Общество

Разпоредена е вътрешна проверка по случая с инцидента с непълнолетния 17-годишен младеж в Сандански. Това каза Старши комисар Николай Хаджиев, директор на Областна дирекция на МВР-Благоевград, по повод сигнала от Конфедерация за защита на правата на децата, за пребито 17-годишно момче от цивилен полицай в Сандански.

Според ст. комисар Хаджиев проверката трябва да бъде завършена в най-кратки срокове и той ще може да коментира случая чак след това. Той допълни, че е разпоредена проверка по случая относно задържаното лице – непълнолетен 17-годишен младеж, който е бил задържан в петък във връзка с извършени от него противоправни деяния.

По думите му същият е бил предаден на Прокуратурата и е минал през Районен съд-Сандански още в събота. Директорът на ОДМВР-Благоевград заяви, че има данни, че след това лицето си е извадило медицинско свидетелство.

Добавете Вашия коментар

TOP