(ВИДЕО) Общинският съветник Андон Тодоров критикува остро Радослав Тасков в ОбС-Благоевград

08 Февруари 2018 | 08:48
0 коментара
Общество

Общинският съветник от „Партия на зелените” Андон Тодоров и председателя на ОбС Радослав Тасков влязоха в остра словесна престрелка по време на извънредна сесия на местния парламент в Благоевград.

Скандалът по между им се разрази като торнадо още в началото на заседанието, когато Андон Тодоров взе думата и открито заяви, че Радослав Тасков продължава да нарушава правилника , „което се доказва ежедневно“ като и че внесените от  ПП „Партия на Зелените“ предложения не се разглеждат.

С това, кой - крив и кой - прав, двамата занимаваха всички в залата близо половин час  и отегчиха присъстващите.

 „Никога не съм имал амбиции за председател на Общински съвет,няма да имам и занапред .Аз съм човек от бизнеса,не ме интересува председателския пост…Трябва да се спре да се спекулира и да се манипулира общественото мнение в тази посока“,заяви съветникът Андон Тодоров.

Той обясни също,че сред съветниците има хора, които ще се справят  по-добре от Тасков на председателския пост като цитира имената на Георги Васев,Илко Стоянов, Гергана Янчева, Кирил Илиев,Владимир Елезов, Давид Сукалински и Албина Анева.

„По закон и правилник ние няма как да Ви свалим г-н Тасков. Единственият начин е да си подадете оставката и да се приеме нов начин на избор на председател “добави още Тодоров.

В своя защита Радослав Тасков каза,че смята,че си изпълнява съвестно задълженията и добави,че наистина в залата има хора, които ще се справят добре с председателския пост.

Общинската съветничка Албина Анева също взе думата и коментира,че ако наистина има направени предложения от ПП“ Партия на Зелените“ трябва съветниците да се запознаят с тях и да се изрази становище.

коментара
 

Общинският съветник от „Партия на зелените” Андон Тодоров и председателя на ОбС Радослав Тасков влязоха в остра словесна престрелка по време на извънредна сесия на местния парламент в Благоевград.

 

Добавете Вашия коментар

TOP